Din varukorg:
 artiklar.
Totalt
  • Jordan Easy Clean Flosser Tandtråd 1 hållare + 5 tandtråd

   Om du tycker att det är svårt och tidsödande att använda traditionell tandtråd, rekommenderar vi Jordan Miracle.

   Jordan Miracle är ett tandtrådssystem som gör det otroligt enkelt att använda tandtråd. Miracle består av ett långt skaft och lösa trådbyglar. Det är väldigt enkelt att byta ut tråden mot en ny. Byt genom att placera baksidan av handtaget över trådbygeln och tryck ner tills du hör ett klick. Vill du ta bort en använd trådbygel så placerar du handtaget med tandtrådsbygeln mot en hård yta och trycker försiktigt med fingret så att trådbygel släpper från skaftet.

   Det långa skaftet gör det lätt att använda tandtråd och att komma till mellan tänderna. Skaftet är lätt att styra och tandtråden styrs på plats och ned mellan tänderna med hjälp av tungan. Flytta tandtråd försiktigt från sida till sida, upp och ner mot varje tand och rengör under tandköttslinjen.

   Eftersom Jordan Miracle kan styras med hjälp av tungan, är det också väl lämpad för personer med nedsatt rörelseförmåga, och för barn vars motoriska färdigheter är ännu inte fullt utvecklade. Trådbygeln kan användas flera gånger innan den behöver bytas ut mot en ny. Skölj den använda tandtråden efter behov.

 • Art.nr. A00236 Lagervara
 • Styckpris 29.00
 • Flerpack: 6x 165.30 kr